Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6701428 www.bgdnes.bg

Моника Валериева си ремонтира бюста

Бившата любовница на Валери Божинов - Моника Валериева, се подложи на поредната пластична операция. Моделката ремонтира бюста си, научи "България Днес".

Самата интервенция е извършена при строга секретност. За целта Моника пътува до столицата на Ливан - Бейрут, където често се подвизава в последно време. Преди да легне под ножа, тя се настани в тузарския хотел "Четири сезона", където бе обгрижвана от тайнствения си любим.

Реклама

Операцията е извършена от местно светило в пластичната хирургия. Валериева бе изписана почти веднага и се върна в апартамента си в хотела, където я чакаше огромен букет от гаджето.

"След моята операция на гърдите", качи тя клипче в социалните медии. На него ясно се виждаше превързаният й бюст. Моделката обаче бързо-бързо го изтри. Вместо това го замени със снимка на гледката от хотелската си стая.

"Когато ти не можеш да излезеш навън", оплака се тя на последователите си.

Моника се възстанови доста бързо от операцията и след два-три дни вече бе готова да се върне към купоните. Не пропусна и да промотира новия вид на гърдите си, качвайки снимка по бюстие. Зърната й бяха предизвикателно щръкнали и това подлуди мъжете сред феновете й.

"Страхотни са, Мони!", "Уау, как са напъпили" и "Страхотни гърди!", бяха само част от коментарите.

Малко по-късно Валериева се снима и чисто гола. Бюстът и най-милото й бяха прикрити единствено от поредния огромен букет червени рози от богатия й приятел.

Моника вече е напълно възстановена от операцията и получи разрешение от лекаря си да лети със самолет. Тя не се бави и от неделя отново е в България.

Реклама
Реклама
Реклама