Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6701869 www.bgdnes.bg

Орхан Мурад брани голата Сузанита

Профилът, където тя обеща да се съблече, бил менте

Фалшив профил на детето чудо Сузанита избълва нейна снимка по халат с надпис, че ако фотото събере 30 хиляди споделяния, тийнейджърката ще махне халата и ще остане по "организъм".

В социалните мрежи се завихри истинска буря от възмущение как една невръстна 15-годишна девойка, пък била тя и звезда, ще събира популярност с голотата си.

Реклама

"Това е фейк профил на дъщеря ми и няма нищо общо с нея", довери пред "България Днес" баща й Орхан Мурад. "В него Сузанита е излагана много пъти, докладван е многократно, но се оказва, че е направен с някакви специални защити и не могат да го преборят."

"Освен това нито аз, нито майка й, да не говорим пък за гаджето й бихме позволили Сузито да се съблича гола в социалните мрежи или където и да е публично", категоричен е певецът.

Той приема с притеснение факта за фалшивия профил, защото не е ясно по какъв начин още чрез него щерка му би могла да бъде злепоставена.

Иначе Орхан Мурад е готов с новата си любовна авторска балада "Ако знаеше", чиято видеопремиера е в четвъртък в 20.00 ч. в Ютюб. Певецът с нетърпение очаква да разбере как аудиторията ще реагира на една стойностна песен с трогателен текст. В клипа му партнира жена му Шани.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама