Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6720915 www.bgdnes.bg

Преслава изду корем

Бременната Преслава има корем! И все по-трудно го прикрива!

Изпълнителката, която пази бременността си като тайна на НАСА за извънземни, се появи с добре оформено коремче в столична дискотека в четвъртък вечерта. Изпълнителката беше заложила на прилепнала черна рокля, която кристално ясно описваше наедрялото й тяло.

За първата рожба на Преслава се говори от няколко месеца, но тя предпочита загадъчно да мълчи. Певицата нито потвърждава, нито отрича слуховете. От последните й снимки става ясно, че коремът расте и оттук нататък Преслава ще изпитва все по-големи трудности да отрича, че в нея назрява нов живот.

Реклама

Наблюдателни почитатели на чалгарката отбелязаха, че гърдите на любимката им също са сериозно напращели. Бюстът е увеличил значително размерите си, напомняйки за годините, когато Преслава започваше музикалната си кариера. Тогава тя беше горда притежателка на най-големия бюст в родния попфолк - 105 сантиметра, но заради болка в гърба си направи операция в Германия и гърдите й драстично намаляха. След като певицата достигна почти анорексично състояние и отслабна осезаемо, гърдите й буквално изчезнаха, а заедно с тях и женствеността й. В момента Преслава отново може да се похвали със сериозна гръд, като това вероятно се дължи на бременността й.

По време на участието си в нощното заведение певицата беше доста статична - избягваше резките движения, не подскачаше като лудетина на сцената, както обикновено, и предпочиташе кротко да си пее песните, като избягваше почитателите й да я доближават, но за сметка на това се забули.

До преди няколко дни Преслава беше на романтична почивка в Дубай заедно с приятеля си Павел и вероятно е прихванала от местните порядки и традиции. Прави впечатление, че през последните седмици изпълнителката предпочита повече да пътува до екзотични дестинации - Тайланд и Дубай, отколкото да работи. Участията й все повече се разреждат и все повече време отделя за почивка.

Макар и да е бременна и приятелят й Павел да има страховита слава на лошо момче, обожателите на фолкпевицата не секват. И в четвъртък вечерта тя се наслаждаваше на ухажори, които по всякакъв начин се опитваха да я приближат. По-напористите й купиха цветя, които успяха да й ги подарят лично. Добричлийката приемаша мъжкото внимание с широка усмивка, но стриктно спазваше дистанция със свалячите си.

Фолкпевицата е сложила край и на практиката да си пийва по време на участието. Преслава обичаше да удря по няколко шота за радост на почитателите си, но вече спазва стриктно поведение и се показва като отговорна бъдеща майка.

Вероятно Преслава е станала и много суеверна, защото не излиза без червен конец на лявата си ръка. По този начин певицата иска да се предпази от уроки и лошите погледи на завистниците. Червен конец традиционно се връзва по ръцете на бременни и булки, на малки деца и бебета, на известни и успели личности. Хората връзват червен конец за здраве и късмет, за да ги предпази от злото.

Реклама

Някои вярват, че амулетът предпазва от лицемери, от завистници и от лоши очи. Смята се, че сините, сивите и зелените очи изпращат енергийни импулси, които могат да имат отрицателен ефект върху адресата. Хората, които са преживели голямо нещастие, също могат да урочасат дори без да имат съзнателно намерение.

Следвайки стриктно традициите, Преслава си е вързала кончето на лявата ръка, тъй като тази страна символизира женското начало. Други твърдят, че вързан на лявата ръка червен конец предпазва собственика си от зли магии и лоши очи, докато, ако се сложи на дясната, го защитава от собственото му неблагоразумие.

По неофициално информация терминът на Преслава е през юни тази година и се очаква някъде около рождения й ден - 26 юни, да стане майка на първата си рожба. Бебето е чакано от дълги години, но изпълнителката така и не намираше подходящия мъж, с когото да изградят здраво семейство.

Реклама
Реклама
Реклама