Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6734131 www.bgdnes.bg

Николета става водеща в Кипър

Плеймейтката преговаря с туристическо шоу

Николета Лозанова преговаря с продуценти от Кипър за водеща на туристическо предаване за някои от най-скъпите и екзотични дестинации по света, научи "България Днес" от пиара на звездите Наско Лазаров.

"Вярно е. В Кипър наддават за Николета. Става дума за травъл и лайфстайл шоу. Видяхме се онази вечер на участие на Фики Стораро, за което тя специално беше дошла, и сама ми сподели", издава Лазаров, който през изминалата седмица се изявяваше като кулинар в "Черешката на тортата".

Реклама

Пиарът е категоричен, че и в България не липсват предложения към плеймейтката за ново предаване.

"От конкурентна на Би Ти Ви телевизия има интерес и дори конкретни оферти, но предвид факта, че след Нова година Николета се пренесе да живее при Ники в Кипър, мисля, че ще избере да се изявява в чужбина. Тя го заслужава", разкрива Наско, който подчерта, че бившата водеща на "Папараци" не ползва услугите му на пиар, но са близки приятели.

На въпрос дали Николета би се справила с воденето на предаване на чужд език, Лазаров отсече: "Няма невъзможни неща".

След като не успя да влезе във "ВИП брадър" в края на миналата година, сексбомбата упорито се натискаше да работи за Маги Халваджиян и Нова телевизия.

"Няма да работя с нея",отсвири я тогава продуцентът пред "България Днес", след което възлюбената на вратаря Ники Михайлов събра куфарите и отлетя при него на острова.

Михайлов реши да продължи футболната си кариера в отбора на „Омония“ (Никозия), но ако плановете на половинката му не се осуетят, много скоро Ни Ло отново ще събира куфарите, за да пътува по света с новото си шоу.

Реклама
Реклама
Реклама