Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6737108 www.bgdnes.bg

Емилия стяга сватба

С огромен годежен пръстен се изфука фолкпевицата Емилия, видя "България Днес".

Изпълнителката се появи на участие в неделя вечерта в столично заведение и постоянно акцентираше върху скъпото бижу. Пред най-верните си почитатели Емилия потвърди, че е сгодена и се стяга за сватба с новия си любим мъж - арабския бизнесмен Жорж Башур.

Реклама

Фолкаджийката се появи на клубната сцена тотално променена - не спираше да се усмихва, танцуваше цяла нощ и обръщаше внимание на всеки, който искаше да се снима с нея. Емилия изглеждаше като влюбена жена, която е много добре обгрижвана. След раздялата с бащата на децата си - бизнесмена Коко Динев, имаше период, в който изпълнителката беше посърнала и тъжна, но сега е на върха на щастието.

"Любовта, която ме върна към живота!!!", написа в социалните мрежи Емилия и публикува снимка, на която позира усмихната с огромен букет с червени рози. Романтичният жест е дело на Башур, който не спира да глези половинката си.

Покрай любовта фолкпевицата е и видимо вталена - свалила е доста килограми и изглежда впечатляващо. Затова и тя си позволи да се появи в столичната дискотека с впита розова рокля, която перфектно очертаваше формите й.

Въпреки че не крие любовта си с Жорж, Емилия все още не се е появявала на публично място заедно с него.

"Не знам дали ще стане това, защото не е нужно. Дадох едно обширно интервю. Бяхме решили да обявим нашата връзка и оттам нататък няма нужда да обясняваме и да се появяваме. Това е излишно. В никакъв случай не искаме да досаждаме на хората и да парадираме с чувствата си. Чувстваме се като всички нормални хора, които се обичат много. Тук има огромна любов и от двете страни. Смело мога да заявя, че в момента съм много щастлива жена", коментира чалгарката.

"Сватба ще има, живи и здрави, да!", добави изпълнителката и ясно обяви, че навлиза в нов етап от живота си, като любовта й с Коко Динев е останала в миналото. Изпълнителката на "По-силна ставам" даде ясен знак, че не желае да влиза в подробности за това как децата й приемат промените в личния живот, но поясни, че всичко е наред.

С Динев двамата имаха голяма, но и много бурна любов. Дълги години Емилия беше в конфликт с бившата му жена - колежката й Анелия, от когото също има дете. Двете влизаха в скандали през медиите, а блондинката на няколко пъти призна, че това сериозно се е отразило в негативен план на отношенията й с Коко. След това ситуацията затихна, но започнаха да се появяват слухове, че Динев системно изневерява на Емилия. Тези информации не бяха потвърдени, но връзката им сериозно се разклати. Няколко месеца след раждането на дъщеря им настъпи разлъката и всеки пое по своя път. И докато Емилия вече има нов мъж в живота си, то за Динев няма информация да е с нова половинка.

Фолкпевицата потвърди, че с бившия си мъж, с когото така и не стигнаха до сватба, са в добри отношения заради децата си.

Реклама
Реклама
Реклама