Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6737121 www.bgdnes.bg

Бисерите на плеймейтките

Българските плеймейтки са символ на скандали и провокации.

Силиконовите момичета правят какви ли не неща, за да изпъкнат и да се говори за тях. Понякога поведението им надминава границите на разума и момичетата предизвикват вълна от подигравки и негодувание срещу себе си.

Последната изцепка е на 24-годишната Кристин Каменова, която изтегли кредит от 20 000 лева, за да си направи по-големи цици и да пътува до Дубай. Инвестицията се оказала доста успешна, тъй като в емирството тя си намерила мъж, който й предложил брак и вече й е изплатил задължението към банката. Поведението на Кристин, която гордо се похвали с постигнатото, предизвика вълна от възмущение срещу подобно поведение на жена.

Реклама

Силиконката Джулиана Гани също изтърси неподражаем бисер. В търсене на благотворителна кауза, която да изпълни, тя предложи да си дари "предните гърди" на непознато момиче с малък бюст. Вероятно блондинката е имала предвид "предишните гърди", но изказването й генерира безброй шеги по неин адрес. Но не само това - лекари и специалисти я нападнаха, че вече използвани импланти не бива повторно да се поставят на друга жена, тъй като това е много опасно за здравето й.

Последната носителка на титлата "Мис Плеймейт" Нора Недкова също влиза в негативната класация за изцепки на силиконки. В кулинарното предаване "Черешката на тортата" тя заяви, че не яде макарони и майонеза, тъй като това са храни за простолюдието и на нея не й прилягат. Освен това тя грозно се напи и си позволи да се държи обидно към домакина на вечерта - латинотанцьора Алфредо Торес. Впоследствие Нора се извини, но въпреки това продължи да се държи неуважително и арогантно до края на предаването.

Една от най-известните родни плеймейтки - Черната Златка, блесна с нулевите си познания по география. Това се случи по време на участието й във "ВИП брадър" преди около 6 години. Тя трябваше да посочи столиците на 10 държави, но тази задача за средношколник адски я затрудни. Първоначално брюнетката посочи за столица на Великобритания Англия, но след дълго умуване изписа верния отговор - Лондон. Не така обаче беше със съседната ни Сърбия, чиято столица според нея се оказа Босна. Белгия се оказваше ту столица на Румъния, ту на Сърбия.

"Никога не съм била "човекът енциклопедия". Хубаво е да се знаят от обща култура - някои от тези държави са членове на Европейския съюз", заяви разплаканата Златка.

Подобна безпросветност демонстрираха и моделките Катрин Вачева и Светлана Василева - отново в къщата на "ВИП брадър", но през 2015 г. Катрин не успя да назове столиците на Португалия, Швеция и Унгария. Брюнетката трябваше да познае и какво честват българите на 2 юни, но отново се провали. При всеки грешен отговор останалите съквартиранти бяха заливани с течност от вътрешностите на риба. Светлана се представи още по-зле от своята съперничка по красота. Освен че не позна столицата на Англия, плеймейтката обяви Холандия за столица на Белгия. Тя не позна и столицата на Полша. Светлана се изложи напълно и на въпроса как се пише думата "кренвирш". На таблото плеймейтката написа "кренвриш".

Реклама

Плеймейтката Кети Кор провокира в телевизионно предаване, като обяви, че цената й за секс е такава, че никой мъж на света не може да я плати. "Къде е логиката, че щом съм била на корицата на "Плейбой", значи искам да се продавам? Това списание не е каталог за жени. Повярвай ми, защото говоря само истини", ядоса се блондинката.

Преди години се появи информацията, че моделката Благовеста Бонбонова е успяла да преспи с абсолютно всички футболисти от националния отбор. Твърдението така и не беше доказано, като не е изключено да е била търсена умишлена провокация. Но Благовеста остана в аналите именно с това твърдение, което трудно ще бъде заличено.

Провокативно изказване направи и актуалната преди години Елена Кучкова. Плеймейтката в прав текст заяви, че прави секс само с надарени мъже.

"Размерът има голямо значение и който твърди обратното, е лицемер. Аз обичам да бъда изпълнена докрай от партньора си. Относно размера аз съм на принципа на Мечо Пух - "Колкото повече, толкова повече". Досега съм правила секс само с надарени мъже и не приемам за нормални пениси под 20 см. На такива мъже направо отказвам", скандализира самообявилата се за сексспециалистка Кучкова.

Реклама
Реклама
Реклама