Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6747534 www.bgdnes.bg

Симона се ошишка. Щерката на Глория чупи кантара

Загорова ходи с минижупи и друса двойна гуша 

Дъщерята на Глория - Симона Загорова, се окръгли, видя "България Днес". На едно от последните си участия в столичен бар поп певицата изуми с подчертано набъбналите си форми.

Наследницата на Примата на фолка е добре позната в средите още от съвсем малка заради известната си майка, но всички си я спомнят преди години, когато бе млада красива девойка, истинско копие на Глория. Дори само преди година, когато стана част от формата "Гласът на България", красавицата все още смайваше с финес и елегантност.

Реклама

Към днешна дата нещата не седят по този начин. С видно подчертано двойна гуша и оформено коремче, Симона излезе пред почитатели, за да ги зарадва с няколко песни от личния си репертоар. За изявата си бе заложила на тъмен раиран панталон и късо потниче. За да скрие тялото си, Загорова избра масивен колан, който бе препасала около корема си. Но въпреки неистовите усилия тя не успя да избяга от коментарите относно телосложението си. "Добре, че светлините са затъмнени", подхилкваха се гости на кабарето.

Други пък са категорични, че майка й е много по-голяма мацка за разлика от дъщеря си.

"Глория е много по-добре поддържана, засукана, красива", съскат столични клюкари.

Преди дни Симона се появи и на лайфстайл награди, на които също бе избрала рокля в черно, тъй като тъмните гами умело прикриват излишните килограми. Въпреки това лоша шега й изигра дължината на тоалета, който бе прекалено къс, и пред очите на десетки известни персони лъснаха добре оформените крака на певицата. Може би заради огромното напрежение Загорова палеше цигара след цигара и не можа да се успокои през цялата вечер.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама