Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6748931 www.bgdnes.bg

Вярвам, че когато има истинска любов, стават чудеса

   Коя е тя?

Веси Бонева, или по известна като Vessi Boneva, е българска певица и продуцент. Тя е носител на наградата за най-добър български видеоклип на MAD TV, а сред местата, където е имала концерти, е легендарният австрийски клуб U4. Веси е родена на 16 април 1988 г. в гр. Пловдив. Дискография : Обърквация,1988 г. Родината 2017 г.

-На кого протяга ръка Веси Бонева?

-Досега съм протегнала ръка на множество мисии и инициативи. Последната беше за подпомагане и създаване специален център за деца, болни от муковисцидоза, от една година насам съм външен секретар на асоциация за подкрепа на деца таланти в България. Правим всичко възможно да предаваме знания на децата, на бъдещето на България!

Реклама

-В какво вярва Веси Бонева?

-Вярвам, че когато има истинска любов, в това, което вярва човек, може да създаде чудеса. Вярващ човек съм и осъзнавам истинската сила в начина ми на мислене и създавам винаги много позитивна и креативна реалност покрай мен, както и за всички хора, които са в моето обкръжение.

-Никога ли не затваря очите си пред проблемите?

-Проблемите са нещо, което лично аз възприемам като тестове в живота. Проблем е едва когато позволиш да го приемеш за такъв. Всичко останало го усещам като изпит, за който се подготвям всеки път. Има разрешение на всяко препятствие, което се изпречи на нашия път, зависи с какви очи и ръце ще погледнем на него.

-Родината кауза за албум или мисия?

-Усетих дълбоко в себе си, че това е мисия. Изпитвах изключително желание да направим проекти, в които да има истински послания, оставащи следа във времето. С песента ни родината накарахме милиони хора да настръхнат и да засилят своя български дух, както и да се завърнат към корените си с песента ‘‘Елате си“.

-Какво я провокира да направи албум с патриотична насоченост?

-Провокира ме изключителният заряд, с който съм отгледана и откърмена от ранна детска възраст. Винаги съм била борец за истинност и правда и ненавиждам света, в който изобилстват простотията, егоизмът и пошлостта. Това ми даде невероятна сила и ме вдъхнови да направя нещо точно обратното, да посоча със своята музика една различна действителност, в която всички може да насочим своите общи усилия, за да се развие и в бъдеще време!

-Съчетаваш фолклор с модерен денс, това умение само в музиката ти ли е или и в живота?

-Стилът в живота ми е винаги много естествен и различен. Обичам да импровизирам и много подкрепям нашето единствено и неповторимо българско звучене. Скоро ще стане още по-модерно да се смесват стилове по стария и нов начин и съм сигурна, че ще създадем още по невероятни произведения на изкуството.

Реклама

-Песента на сърцето ти коя е в момента?

-В моето сърце звучат много песни, но като че ли напоследък си пея все повече ‘‘Къде си вярна, ти любов народна ‘‘

-Петото споразумение в днешния ти ден?

-Да виждам света като един истински Дар, с всеки изминат ден да усилвам своята благодарност за това, че съм жива и здрава и имам възможността и дарбата от висшите светове да правя това, което най-много обичам, с цялата безкористна любов!

-Какво обича да прави Веси Бонева, когато не е по участия ?

-Обожавам да се занимавам с най-различни хобита, с които се зареждам по един изключителен и творчески начин, въображаем начин. Рисувам картини, занимавам се с фотография, снимам видеоклипове на различни тематики, обикалям из България и света, разхождам любимото си куче по пътеки и гори, срещам се с любимите си хора и приятели, правим си джем сешъни и пеем в природата и др. интересни забавления и спорт.

-Какво е да си талантлив човек в България - изпитание или призвание?

-Талантът е нещо, което не се дава случайно и просто така, трябва да работиш упорито, да го развиваш, да си благодарен и да го използваш не само с комерсиална и продуктивна цел. Трябва да експериментира и да търси призванието не като едно цяло, а мънички задачи и мисии всеки ден.

-Компромиси в името на какво би направила Веси ?

-Не бих направила компромис със себе си в името на славата?

Да се продам на партии и хора, които знам, че ще ме използват в името на материалната цел. Не бих направила компромис да стана и да си тръгна, когато някой ме излъже в очите или усетя злоба и агресивна енергия!

-След пет години Веси Бонева ще бъде… продължи изречението?

-След пет години Веси Бонева ще прослави името на България в целия свят с уникални песни и една-единствена мисия да направи света много по-добро място за живеене.

-Кой е човекът, на когото най-много дължиш?

-Това е майка ми, която ми е дала живот, баща ми, който ми е дал сила, баба ми, която ме направи по-мъдра, и дядо ми, от когото научих, че когато искаш да постигнеш нещо в тоя живот, трябва да разбереш първо неговите механизми и едва след това да го накараш да проработи на честотата, която сам да избереш и нагласиш.

-Какво е значението на думата Дар лично за нея?

-Дар е свята Божествена дума, която значи всичко онова, създадено от Боговете и божествени създания, споделено с човешкия свят, за да възвисяваме човешкия дух, да развиваме своя невероятен потенциал в мисия да живеем в хармония и любов!

Въпросите на Веси Бонева зададе Росен Желязков

Реклама
Реклама
Реклама