Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6837431 www.bgdnes.bg

Диляна Попова става балерина

Актрисата тръгна на частни уроци, напредва с всеки изминал ден

Диляна Попова ще става балерина, научи "България Днес". Любовницата на Асен Блатечки започна да посещава частни уроци и ходи на тях по няколко пъти седмично. Актрисата напредва много бързо, хвали я инструкторката й.

Облечена в секси черно клинче и малка къса рокля, Попова танцува изящно под зоркото око на своята учителка.

Реклама

Диляна от малка мечтае да бъде балерина, но животът й поема в друга посока, разказват нейни близки. Едва на сериозна вече възраст манекенката започва сериозно да се занимава със сценично изкуство.

Попова за пръв път разкри, че ходи на балет, преди няколко дни в социалната мрежа. Тя качи кратък откъс от тренировката си. Към него добави, че благодари много на учителката си и именно тя е виновна за наученото досега.

Попова успява да намери дупка във всекидневните си задължения и преди няколко седмици прекрачва прага на балетната школа. Диляна бързо схваща основните неща и за кратко време се превръща от пълна аматьорка в начинаеща балерина с огромен потенциал.

Диляна демонстрира чудесни умения въпреки малкото уроци, които изкарва. Тя умее да се върти на пръсти под звуците на класическата музика, знае и основните стъпки в балета и ги изиграва превъзходно.

Актрисата е толкова въодушевена и обсебена от новото си хоби, че не спира да гледа по цели нощи балетни изпълнения и се опитва да попие всичко, което види.

Реклама
Реклама
Реклама