Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6839700 www.bgdnes.bg

100 Кила ДВОЙНИК на Гърга Питич

Прозрение на закачливи майтапчии

Рапърът копие на култовия кръстник от "Черна котка, бял котарак"

Варненският рапър 100 Кила е копие на епичния актьор Сабри Сулеймани!

Сърбинът изигра незабравима за балканското кино роля на Гърга Питич в криминалния фарс "Черна котка, бял котарак" на режисьора Емир Кустурица.

До закачливото прозрение стигнаха мнозина майтапчии, след като Явор Янакиев-Килата се появи в имитаторското шоу "Като две капки вода". Там той бе приседнал в публиката като гост и най-вероятно дори не е подозирал, че той също ще бъде неволно оприличен като двойник на някой друг.

Реклама

"100 Кила удивително напомня на Питич в изражението си, маниера, усмивката, дори тембъра на гласа", коментираха в социалните мрежи заклети почитатели на "Капките". В мрежата дори се появиха хумористични колажи за съпоставка на приликата им.

Родният изпълнител на "Няма такава жена" никога не е криел ромския си произход, нито пък се е срамувал от този факт. Нещо повече, Янакиев в последните години не спира да отправя послания, че без образование ромската общност у нас много трудно ще премине бариерите на дискриминация и безработица.

"Вече не е модерно да сме неуки, невъзпитани, лоши. Почнах да уча, да чета, да се интересувам от неща, които не съм подозирал, че ще ме вълнуват", признава откровено Килата-Майка.

Засега не е ясно как Явор е приел закачките по негов адрес, че наподобява Гърга Питич - циганския кръстник и стар семеен приятел от хитовия филм, който излезе през далечната 1998 и получи всевъзможни награди от кинофестивали в Европа.

"Най-вероятно ще се съгласи и посмее на свой гръб, той е над нещата", бранят го негови фенове в интернет.

Реклама
Реклама
Реклама