Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7022674 www.bgdnes.bg

500 бона иска Джизъса от „ВИП брадър“

Благо Георгиев влиза в „Женско царство“

Футболистът сваля мизата на 300 хиляди лева, чупи рекорд за най-скъп български участник

300 000 лв. е поискал Благо Георгиев, за да влезе в най-новото издание на „ВИП брадър“, научи ексклузивно "България Днес". Джизъса може да се превърне в най-атрактивния участник в историята на риалитито. Класният сваляч бил в полезрението на продуцентите от няколко години. Едва сега той има достатъчно свободно време, за да прекара няколко седмици в къщата.

Реклама

Първоначално Джизъса поискал половин милион лева от организаторите. Колосалната сума била по-скоро проба към продуцентите. Целта била да се разбере доколко сериозни са техните намерения. Ходещата Библия получил мигновен отговор - 200 000 лв. хонорар. Подобна сума са получавали малцина участници във всичките сезони на риалитито.

След като получил потвърждение за сериозния интерес, Благой заковал своето финално искане - 300 000 лв. Сумата е рекордна за български участник. Според слуховете Здравко и Катя от дует "Ритон" са получили 280 000 лв. Подобна сума се завъртя в медиите през есента на 2015-а. Абсолютният рекорд се държи от Памела Андерсън. Холивудската звезда кешира 311 000 лв. само за няколко часа в къщата.

"На такъв етап от старт на шоуто не можем да коментираме дали даден участник ще влиза и дали се водят преговори", беше официалният отговор от пиарите на „ВИП брадър“ относно влизането на Благо Джизъса.

През последните няколко дни пазарлъците са достигнали до връхната точка. Футболистът не отстъпвал от своето искане. Продуцентите се молели да намали сумата, защото бюджетът за новия сезон вече бил фиксиран и нямало как да се увеличи. Джизъса останал непреклонен, добави пред "България Днес" запознат с преговорите източник.

Освен за парите Благо имал притеснения около формата на предаването. През настоящия сезон „ВИП брадър“ ще мине под мотото „Женско царство“. Сценарият включва не една, а цели две къщи. Първата ще тъне в лукс. Тя е предвидена за дамите. Другата ще е пълен контраст. В нея ще цари тотална мизерия и казармени условия. Там ще бъдат настанени мъжете.

Джизъса е свикнал да живее в лукс. Той обожава да се глези при всеки възможен момент с наргилета, сауни, джакузита, здравословна и подбрана храна. Това е причината Георгиев да има притеснения относно обстановката и как тя ще се отрази на неговия публичен имидж на бонвиван.

Реклама

Третият фактор, който потискал Благо, са потенциалните провокации. Скандалите са неизменна част от „ВИП брадър“. Бившият национал нямал желание да става за резил пред своите деца, защото хлапетата ще следят всяка минута от участието на техния татко по телевизията.

Очаква се до края на седмицата преговорите да бъдат финализирани. За момента шансовете за влизане на Благо са 50 на 50. Ако продуцентите склонят да издуят кесията, тогава Джизъса е готов да направи запомнящо се участие. Самият Благо не отговаряше на мобилния телефон за коментар.

Междувременно футболистът продължава да живее в София. Той се върна в столицата, след като се раздели със своята съпруга Есмер. Благо играе футбол на малки вратички и ходи на фитнес. Често прави силова подготовка с елитни ММА бойци в полите на Витоша. Планината е много близко до неговия апартамент, намиращ се близо до бул. "България" и Околовръстния път.

Джизъса се е захванал с проекти за няколко бизнес начинания. Едно от тях е баровска линия за накити, която ще носи неговото име. Очаква се нейната премиера да бъде в началото на септември. Първият продукт ще бъде гигантски кръст с 1148 диаманта. Цената на бижуто ще бъде колосална.

Гласят му любовница

Хитрите провокатори от „ВИП брадър“ гласят няколко сърцераздирателни сценария за Благо Джизъса. Те са свързани с най-голямата слабост на футболиста - жените. Сред потенциалните изкушения са няколко момичета, които са били любовници на Ходещата Библия. Сред тях са танцьорката Биляна Евгениева, манекенката Куини Алис и плеймейтката-журналистка Калина Паскалева.

Най-големият удар ще бъде с влизането на фолкаджийката Лияна. Благо не храни добри чувства към певицата, а сблъсъкът между тях ще бъде абсолютен фаворит за наградата Сеир на годината.

Реклама
Реклама
Реклама