Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7027501 www.bgdnes.bg

Филип Плейн поболява Моника

Плеймейтката се друса още с хапчета

Валериева изтръпва от паникатаки, не може да превъзмогне раздялата с дизайнера

Моника Валериева отново има паникатаки, научи "България Днес". Скандалната плеймейтка се страхува за здравето си и е разтревожена.

Реклама

Този път атаките на Моника са породени от раздялата й с Филип Плейн, издават близки до Валериева. Дупничанката мачкаше чаршафите със световноизвестния дизайнер, но след няколко дни 40-годишният немец й би шута.

Стресът от края на кратката авантюра с Филип Плейн, както и разваленият годеж с милионерския наследник от Катар идват в повече на Моника. Раздялата с дизайнера още повече тежал на Валериева и тя се чувства зле, а също така започва да получава паникатаки. Плеймейтката не излиза от дома си, тъй като се притеснява, че може да й се случи нещо. Затова тя решава да отиде на лекар, който установява заболяването й. Докторът предписва хапчета на Моника, за да може тя да овладее страховете си.

"Отново съм на антидепресанти. Паникатаките ми се завърнаха с пълна сила", призна Моника.

Преди няколко години Валериева призна в национален ефир, че страда от подобно заболяване и дори взела мерки, за да го пребори.

"Мислех, че ще припадна и ще умра. Получих паникатака на място, където имаше огромно задръстване и нямаше къде да обърна. Мъчих се, заливах се с вода, тропах на другите, плаках, докато адреналинът не ми отмина и се успокоих", разкри преди време Валериева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама