Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7118854 www.bgdnes.bg

Участничката във "ВИП брадър" Розмари: Тайна е дали спах с Ричард

Гаджето не ме е оставило, ще се видим след месец

"Гаджето не ме е оставило." С тези думи чаровната моделка Розмари опроверга слуховете, че след престоя й в къщата на "ВИП брадър" е зарязана от половинката си. Мъжът до момичето на "Ивет фешън" живее в Германия. Розмари ще стои още месец у нас, след което ще се види с най-важния човек.

Красавицата отказа да коментира дали е правила секс в къщата на Големия брат. Слух за това пусна бившият й съквартирант Ричард. Мистър София се похвали, че е спал с моделката.

Реклама

"Нямаше право да говори такива неща, и то пред цяла България - обясни пред "България Днес" Розмари. - Темата за секса ще запазя в тайна. Приятелят ми знае какво съм правила в къщата, познава ме добре", категорична е мацката, като остави загадката неразрешена.

Розмари разкри, че Ричард е един от най-близките й хора в къщата. Въпреки че се скъса да се хвали как е спал с нея, Розмари не таи лоши чувства към фитнес инструктора.

"Нямам отношения с Ричард. Не сме гаджета, както се говори. Просто приятели", признава моделката.

Брюнетката разкрива, че повечето от съквартирантите в къщата са си сложили маски.

"Не са истински. Петко и Божана най-вече. Някои от съквартирантите ги е страх да си кажат мнението, защото ще бъдат наругани от други. За пръв път чух някой да вика толкова много и силно, колкото Петко. Повечето играят игри. Не очаквах подобно нещо. Влязох в един различен свят. Най-близка бях със Стефан и Ваня Костова", обяснява Розмари.

Моделката разкрива, че Валентин Кулагин, който е определян от всички за най-големия дразнител в къщата, е провокиран и затова е толкова агресивен.

"Изгледах голяма част от излъчените епизоди. Не е показано как другите тормозят Кулагин. Нормално е той да им отвръща", доверява Розмари.

Красавицата ще подкрепя Атанас Колев. Според нея бившият на Мария Илиева има потенциал да спечели, а освен това е млад и животът е пред него.

Реклама
Реклама
Реклама