Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7124488 www.bgdnes.bg

Божана влиза в "Кухнята на ада"

Шампионката от "Мастър шеф" пристава на Виктор Ангелов

Шеф Георги Бойковски вдига летвата за хоби готвачите

Шармантната готвачка Божана Кацарова отива в ада!

Една от най-скандалните участнички във "ВИП брадър" и победител в "Мастър шеф" пристава на шеф Виктор Ангелов за втория сезон на "Хелс китчън". Това разказаха за "България Днес" близки до кралицата на изомалта.

Участието на Кацарова в къщата било именно заради бъдещата й работа като асистент и ководещ на шеф Ангелов, тъй като от Нова тв нямало как да приемат в ефира си победител от формат на конкурентна телевизия. В къщата на "ВИП брадър" Божана почти се превърна в новия Валентин Кулагин, изкара на показ гърдите си пред цяла България и вбеси съквартирантите си. Не в това амплоа ще я гледат зрителите на "Хелс китчън", а в ролята на още по-остър и взискателен ментор дори от шеф Ангелов. Според изискванията на формата шеф Ангелов трябва да разчита на двама основни готвачи - мъж и жена, за двата отбора в началото на състезанието, като се говори, че Божана ще заеме мястото на отговорника на дамския тим в "Хелс китчън". Традиция в САЩ е водещият Гордън Рамзи да избира за помощници едни от най-добрите си бивши подчинени в предишни сезони на шоуто. Тъй като шеф Ангелов няма как да заложи на това, решил да покани Божана заради уменията и таланта й в кухнята. Подготовката за втория сезон на култовото кулинарно шоу тече с пълна сила, но от конкуренцията в ролята на "Мастър шеф" също не подвиват крак.

Поредният сезон на шоуто за любители готвачи ще хвърли в ужас повечето от кандидатите за кулинарна слава. Причината е, че не кой да е, а шеф Георги Бойковски ще е основен автор на предизвикателствата пред участниците идната година, научи още "България Днес". Той неколкократно е давал задачи и в предишни сезони на шоуто, но този път ще вдигне сериозно летвата, разказват кулинари. Шеф Бойковски е прочут с таланта си в молекулярната кухня и работата си в ресторанти със звезди "Мишлен" и е първият, който въведе иновацията в престижните ресторанти в България. Кулинарният магьосник познава със затворени очи 50 различни храни само по вкуса им и преди време приготви в Пловдив 17 ястия за 34 минути, затова е подготвил подобни предизвикателства и за бъдещите мераклии за 100 хиляди лева награда. Те ще са именно на базата на молекулярната кухня - висш пилотаж в кулинарията, като участниците ще трябва да покажат талант и умения да променят структурите на храните.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама