Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6430899 www.bgdnes.bg

Пилотът Илия Царски: Дебора има отклонения!

Няма да влизам във "ВИП брадър", отсече автомобилният ас

Пилотът Илия Царски прие със смях поредната фантастична история около фолкдивата Дебора. Чалгаджийката разказа потресаваща история как била нападната от четири мутри заради завистлива жена и плато с мезе. Екшънът се разразил в русенското село Бяла.
Преди това Дебора се оплака как перничанинът Сергей Сергиев редовно я пребивал от бой, след като се напиел.
"Дебора има отклонения - твърди Царски, когото медиите също спрягаха за любовник на певачката. - Все подобни неща й се случват. С нея не сме били гаджета. Виждали сме се по кафета. Дори дойде с нас на едно от състезанията. Ние никога не сме тръгвали с нея, за да късаме."
В медиите плъзна слух, че двойката Дебора и Илия Царски са сред участниците на новия сезон на ДВИП брадърУ. Идеята на риалитито е да бъдат събирани на едно място разделени двойки, които пред зрителите да изясняват къде не са се получили нещата.
"И аз разбрах от един приятел, че ще влизам във "ВИП брадър" - каза с усмивка Царски. - Нямам никакво намерение да го правя."
Клюкарите от хайлайфа твърдят, че Дебора сама измисля екшън историите с нея, за да се върти в новините. Фолкаджийката беше потърсена за коментар, но не вдигна мобилния си телефон.
Топпилотът има много по-сериозни проблеми, отколкото да се занимава с Дебора. Неговият сезон беше провален, след като беше дисквалифициран по скандален начин на рали "Шипка-Дамасцена". Победата и неговият лиценз бяха отнети.
"На Арбитража ми се извиниха и ми върнаха лиценза, но не и победата - разказа Царски. - Жалко е за целия труд на нашия екип. Вложихме около 250 000 лв. през този сезон, а целта беше крайната победа в шампионата. Няма да се откажа, защото се чувствам в разцвета на силите си и ще радвам още моите фенове."

Певицата: Да говори каквото си иска!

Певицата Дебора не беше засегната от думите на Илия Царски.
"И той вече не знае кой точно от двамата има отклонения - отвърна чалгаджийката. - Да говори каквото си иска!. Изобщо не ми е мъчно за него. Радвам се, че приключихме нашата връзка, защото той не беше мъжът за мен."
Красавицата отрече слуховете, че тя е източникът на информация за съвместното влизане с Илия Царски във "ВИП брадър".
"Засега не се очертава да съм вътре в къщата - призна Дебора. - Ако ми предложат, бих се съгласила."
Фолкаджийката призна, че може да напише книга за всички премеждия, които й се струпаха на главата.
"Ако някой ме е урочасал, ще му се върне на него - направи контриращо заклинание Дебора. - Никога не съм вярвал в подобни работи, така че не ме е страх от тях."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама