Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/10109429 www.bgdnes.bg

Щерката на Газа ни обича: Бианка красива като българка

Бианка Гаскойн се призна за "красива като българка"! Комплиментът й бе направен от "България Днес" под неин секси фотос в социалната мрежа инстаграм преди дни. И щерката на футболната легенда Пол Гаскойн явно се поласка, като отговори с емотикон сърчице.

Въпреки възходите и паденията в личен план през годините Бианка остава и до днес призната за една от най-красивите дами в Англия със своите апетитни форми и руси коси. Разбира се, известна покрай Пол Гаскойн, Бианка често бе забърквана и с неговите алкохолни изстъпления, или по-скоро с това, че след тях той често плаче на рамото й. Всъщност блондинката не е истинска дъщеря на легендата, а щерка на втората му съпруга, но приема фамилията му и го смята за свой баща, тъй като е отраснала под негово крило. А Пол винаги е бил мил и грижовен към нея, затова и връзката помежду им е силна през всички години.

Реклама

Като истинска красавица, Бианка си заработва парите в ролята на модел, а и изданията на Острова не остават и ден, без да следят какво прави. Любовният живот на русокоската сам по себе си е нещо като риалити. За последно тя живя с фитнес инструктора Крис Бойсън. Връзката им продължи около година, като започна и завърши внезапно. Скандалът за 2020 г., свързан с техните имена, бе в това, че господинът само седмици по-рано бе гадже с любимката на в. "Сън" Кати Прайс -Джордан. И самата Джордан, по-известна като футболна мъжемелачка в Англия, изсипа по адрес на влюбените куп змии и гущери.

Днес Бианка официално е сама и продължава упорито да се занимава като модел. Но едва ли нощите на такава хубавица остават самотни.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама