Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/10254283 www.bgdnes.bg

Матеус скъса с пета съпруга

Великият Лотар Матеус има вече зад гърба си толкова бивши съпруги, колкото и световни първенства - по 5! Бившият капитан на Германия се развежда за пореден път. Той сам разкри, че официално прекратява петия си брак. Лотар бе семейство с 33-годишната руска красавица Анастасия Климко от 2014 година до сега, а двамата имат и 7-годишен син на име Милан. Преди това съпруги му бяха още Силвия, Лолита, Марияна и Лилияна.

"Разбрахме, че вече сме много отдалечени един от друг - обясни футболист щ1 в света за 1990 г. - Всичко останало са лични неща, които не интересуват околните. Не е имало нито скандали, нито други връзки. Разбираме се добре, приятели сме и най-важното е, че Милан расте щастлив." Според вестник "Билд" обаче истинската причина за раздялата е поредното завоевание на Лотар.

Реклама

Само преди дни 60-годишният плейбой бе уловен от папараци да натиска мистериозна мацка на гръцкия остров Миконос. Двамата се повече от интимни на плажа, гушкат се, целуват се и пият шампанско.

Откакто беше уволнен като национален селекционер на България преди десет години, Матеус повече не е работил като треньор, а само като телевизионен анализатор.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама