Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/sport/article/10915532 www.bgdnes.bg

Душан Влахович заби Мис Италия

Новата звезда на "Ювентус" Душан Влахович се раздели с приятелката си Мариасоле след трансфера от "Фиорентина". Като причина изтъкна желанието си да се посвети изцяло на футбола.

Истината се оказа различна. Нападателят е заменил половинката си с друга мадама. Това е Мис Италия Каролина Страмаре, разкриха медии в Италия.

Реклама

"Двамата започнаха да се срещат още когато Влахович беше във "Фиорентина" - пише списание "Новела 2000". - Историята им продължава след пристигането му в Торино. Двойката дори прекара рождените си дни заедно. Те се разминават само с един ден. Душан навърши 22 години на 28 януари, докато Каролина духна 23 свещи на 27-и. Сред подаръците, получени от красавицата, е и чисто нов джип. Тогава мистериозният и щедър подател остана анонимен."

Каролина е Мис Италия 2019. Оттогава кариерата й върви стремглаво нагоре. Мацето вече изгря на множество корици на известни списания. Зарязаната заради нея Мариасоле Полио е актриса. Влахович заявил на 18-годишната брюнетка от Неапол, че към момента иска да се концентрира върху кариерата си. Оказа се, че се е съсредоточил и върху Каролина.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама