Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/11703570 www.bgdnes.bg

Хванатата в леглото с английския футболист: Анди Керъл не можа да го вдигне!

Тейлър се извини на годеницата на нападателя

"Съжалявам, Били, знам как изглежда, но не сме правили секс!" С тези думи блондинката, хваната в леглото с английския нападател Анди Керъл, се извини на неговата годеница Били Мъклоу. Момичето на име Тейлър Джейн Уилки предизвика огромен скандал броени дни преди сватбата на нападателя, след като публикува снимки от леглото на футболиста от безпаметен купон в Дубай.

Там Керъл е организирал ергенското си парти преди планираната за неделя сватба. След 17-часов запой Тейлър и още едно момиче се качват в стаята на Анди, където правят палавите снимки. Тейлър разкрива, че футболистът е бил "твърде разбит, за да се разпише" и между тях не е имало никакви сексуални контакти. Блондинката казва пред британските медии, че е "твърде засрамена" и иска прошка от годеницата на бившия нападател на "Ливърпул", който в момента играе за "Уест Бромич".
"Той, честно казано, не беше в състояние да направи нищо - казва Тейлър. - Много съжалявам за цялата тази бъркотия, но не направих нищо лошо. Тя трябва да знае, че нищо сексуално не се е случило между мен и Анди, кълна се. Той беше джентълмен, просто изпи толкова много и припадна на леглото. Той не опита нищо - и дори да искаше, беше твърде пиян. Просто се чувствам зле - всичко трябваше да бъде шега, защото Анди беше толкова пиян, че просто се смеехме."
Блондинката разказва, че компанията е започнала да се налива от 12 часа на обяд. Според нея Керъл е изпил поне 40 напитки, преди да изпадне в безпомощно състояние.
"Беше луд ден, момчетата започнаха да пият от 12 и не спряха - казва Тейлър. - Честно казано, не знаехме, че Анди Керъл дори е част от групата, когато ги срещнахме за първи път. Всички момчета изглежда, се занимаваха с PR или маркетинг, или имаха собствен бизнес, никой не спомена за това." Футболистът вече е поднесъл извинения на годеницата си Били, която междувременно изтри общите им снимки в една от социалните мрежи. Засега не е ясно дали дългогодишната му приятелка ще прости изцепката и дали изобщо ще има сватба в неделя.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама