Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/11840755 www.bgdnes.bg

Най-секси футболистката: Възхищавам се на Лука Модрич!

Определяната за най-сексапилна професионална футболистка на планетата Ана Мария Маркович разкри кой е любимият й футболист. Блондинката е родена в Швейцария, но е част от националния отбор на Хърватия за жени. Може би затова тя е луда по хърватската звезда Лука Модрич.

"Модрич определено е страхотен модел за подражание. Възхищавам му се", призна Ана за полузащитника на "Реал" (Мадрид). Тя даде обширно интервю пред "20min". 22-годишната звезда на "Грасхопърс" иска хората да добият представа каква е тя като футболист и като човек, а не само да гледат визията й.

Реклама

"Има много добри играчи сред жените, като Рамона Бахман. Кристиано Роналдо също е пример за дисциплина. Мисля, че е изключително важно да даваш всичко от себе си в спорта и да имаш добро мислене като него", добави хубавицата. Ана Мария получи първата си повиквателна за националния отбор на Хърватия миналата година и тогава привлече внимание на медиите със своя атрактивен външен вид.

"Харесвах статиите, в които ме наричаха най-красивата футболистка. След това започнаха да ме наричат най-сексапилната. Това не ми харесва. Много хора започнаха да ми пишат, преструвайки се на футболни мениджъри, и знам точно какво искат от мен. Никога не са ме виждали да играя футбол. Намирам това за много жалко", категорична е Маркович, която има над 600 хиляди последователи в инстаграм.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама