Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/11980318 www.bgdnes.bg

Балак на море с бившата на сина си

Бившият германски национал и звезда на "Челси" Михаел Балак е бил забелязан на остров Ибиса в компанията на София Шнайдерхан, която бе гаджето на починалия му преди година син Емилио.

Разкритието първосигнално предизвика скандал в Германия и Англия, но двамата се кълнат, че връзка от любовно естество помежду им няма. Михаел е на 45 години, докато София, която е модел, е едва на 21. Емилио загина при нелеп инцидент по време на колоездене, което буквално съсипа баща му, който го оплаква вече от година. Но според източник, близък до обкръжението му, тази загуба му е донесла приятелство с гаджето на починалия син София. Нищо повече. Скръбта просто е сближила двамата. И заради приятелството си те са решили да прекарат почивката си заедно. Но папараци ги сгащили да обядват заедно в ресторант, като казват, че държанието им не е било просто приятелско. Още повече си поръчали рибни ястия, като те били в блюдо за двама, а не в отделни порции. След обяда отишли на плажа, където прекарали остатъка от деня.

Реклама

София е прекарала години във Франция, тъй като от малка е модел. Баща й на младини е бил учител по сърф, но после е завършил медицина и станал хирург в Мюнхен. Самата София се преселила в баварската столица едва когато отношенията й с Емилио Балак се задълбочили. Той, разбира се, живееше там със семейството си, тъй като Михаел е легенда на местния "Байерн" и притежава там имоти.

Емилио бе един от тримата синове на Михаел Балак от брака му със Симон Ламбе, с която се разведе през 2012 г.

Според "Билд" отношенията със София "повлияли добре" на Михаел и 24-годишната им разлика "не го притеснявала".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама