Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/12169047 www.bgdnes.bg

Колийн прибира 3 млн. паунда от Ребека

Семейство Рууни купонясва след голямата победа в съда

Ребека Варди ще трябва да плати 3 млн. паунда на Колийн Рууни след края на войната между двете футболни съпруги, съобщават английските медии. Жената на бившия капитан на Англия Уейн Рууни спечели дългоочакваното дело срещу половинката на Джейми Варди, а процесът бе следен с огромен интерес на Острова. Съдът отсъди в полза на Колийн, която обвини публично Ребека Варди, че е предоставяла на английските таблоиди информация от личния й профил в една от социалните мрежи. От своя страна Ребека заведе дело за клевета, което завърши безславно за нея. Според съдия Стейн "Колийн Рууни успешно е доказала обвиненията си към Ребека Варди, които до голяма степен са верни". Така Ребека трябва да плати всички съдебни разходи, които според английските медии възлизат на 3 млн. паунда. При такива случаи обикновено печелившата страна плаща около 30% от сметката, но след категоричното решение Ребека най-вероятно ще трябва да оправи цялата сметка.


Само хонорарът на адвоката на съпругата на Джейми Варди прибира по 10 000 паунда на ден. След като Ребека заведе делото, Колийн предложи то да бъде прекратено, като двете заплатят своите разходи. Варди категорично отказа и сега нейното семейство ще трябва да се бръкне дълбоко. Близки на Колийн разкриват, че тя ще настоява да получи абсолютно цялата сума до последното пени. Според слуховете това ще накара семейство Варди да продаде луксозна своя вила в Португалия.
"Колийн не искаше това да се случи - казва близък до жената на Уейн Рууни пред "Сън". - Тя знаеше, че парите ще бъдат по-добре похарчени за толкова много други неща, но няма да позволи на Ребека да се измъкне, без да плати пълните разходи. Тя се опита да уреди това рано, но Ребека не го позволи. И ако погледнете съдебното решение, е немислимо съдията да не се съгласи, че Варди ще плати изцяло разходите. Нека не забравяме, това действие беше заведено от Ребека и тя загуби зрелищно."
Според медиите на Острова Колийн дори е готова да заведе свое дело срещу бившата си приятелка, което може да донесе още сериозни неприятности за семейство Варди. От своя страна Ребека умува дали да обжалва, въпреки че шансовете за успех са минимални. Специално за делото от САЩ се прибра Уейн Рууни. След победата двамата с Ребека празнуваха в един от любимите им ресторанти в Манчестър.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама