Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/12381489 www.bgdnes.bg

Томас Мюлер доволен: Г-н Леванголски, ще се видим в Мюнхен!

Един от лидерите на "Байерн" Томас Мюлер остана доволен от жребия за груповата фаза на Шампионската лига. Баварците ще спорят с "Барселона", където премина доскорошният голмайстор на тима Роберт Левандовски. В групата са още "Интер" и "Виктория" (Пилзен).

"Страхотно е, че ще срещнем "Барселона" с Роберт Левандовски - заяви Мюлер. - За мен групата е страхотна, със страхотни отбори. Това ще бъдат незабравими вечери в Шампионската лига за футболните фенове. Ние трябва да си напишем домашното, за да стигнем до осминафиналите."

Реклама

Нападателят отправи и видеопослание до Левандовски.

"Господин Леванголски, ще се видим скоро в Мюнхен", гласи то.

Доскорошната звезда на "Байерн" надали ще бъде толкова радушно приет и от феновете на клуба. Той си тръгна със скандал от германския гранд след ултиматум да бъде продаден единствено на "Барселона".

Левандовски всъщност не искаше да играе срещу бившия си клуб толкова рано.

"Не, не е задължително още да е в предварителния кръг. "Байерн" първо трябва да играе срещу други отбори...", заяви той наскоро, но съдбата имаше друг план.

Един от шефовете на баварците Хасан Салихамиджич е категоричен, че те са фаворитите в тежката група.

"Разбира се, че сме фаворити, но няма да е лесно. Групата е трудна, но всички я очакваме с нетърпение", заяви той.

Салихамиджич не подмина и завръщането на Левандовски в Мюнхен.

"Само футболът пише такива истории. Очакваме го с нетърпение. "Барселона" се подсили добре, имат топотбор, разбира се, и с Леви. Ще бъдат два много вълнуващи мача", заяви той.

Реклама
Реклама
Реклама