Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/12461906 www.bgdnes.bg

Мацката на Бензема се разхвърля

Карим и Джордан вече не крият връзката си

Новата половинка на Карим Бензема - Джордан Озуна, показа с какво е спечелила звездата на "Реал" (Мадрид). Сексапилната американка засне гореща фотосесия по бански.

Красавицата е на 32 години и се изявява като модел, а е започнала трудовия си стаж като сервитьорка в Лас Вегас.

Реклама

Слуховете за връзката й с Бензема тръгнаха преди около два месеца. Наскоро Джордан потвърди, че е заедно с нападателя. Тези дни двамата бяха спипани за първи път заедно по време на разходка в Мадрид. Американката се премести в испанската столица, за да е с любимия си.

Фаворитът за "Златната топка" тази година имаше дългогодишна връзка с друга моделка доскоро. Двамата с Кора Готие се разделиха изненадващо през пролетта. Бензема има две деца от нея - момиче и момче. Той е баща и на още един син от връзката си Клое да Лони. Сред забивките на французина е и самата Риана.

Джордан се прочу още през 2013 г. Това стана покрай връзката й с канадската поп икона Джъстин Бийбър. Двамата останаха заедно за около година. След това красавицата имаше афера с канадския диджей и продуцент Тига. Има и един неуспешен брак зад гърба си. Като съвсем млада чаровницата е женена за приятеля си от гимназията Даниел.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама