Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/12470676 www.bgdnes.bg

Наследничка на Шарапова дразни от басейн

Студена и дъждовна есен? Лятото при мен продължава, доволна е рускинята Жук

За някои лятото може да е свършило, но не така мисли една от най-сексапилните тенисистки София Жук. Рускинята, която бе сочена за наследничка на Мария Шарапова, подлуди социалните мрежи с последните си фотоси. Тя изкушава с невероятно дупе, само по прашка. 22-годишната хубавица се е отдала на почивка край шикозен басейн в Маями, Флорида.

Реклама

"Чудя се, някъде е студена и дъждовна есен, нали? Лятото продължава за мен!", подразни своите последователи София. На палавите кадри тя е облечена в светлосин доста изрязан бански, който разкрива голяма част от тялото й.

Родената в Москва тенисистка стана шампионка при девойките на "Уимбълдън" през 2015 г., тогава 16-годишна. При жените достигна до 115-о място в ранглистата, но едва на 20 се отказа от големия тенис заради контузии. София бе обявила, че отново ще пробва да влезе в спорта на високо ниво, но след това призна, че тенисът й е оставил психически травми, които не е преодоляла.

Жук е доволна от новото си поприще на топмодел, което й носи доста по-лесни пари от ракетата. В кратката си кариера София е спечелила малко над 300 000 долара от наградни фондове, а като модел е далеч по-търсена и ангажирана. Неотдавна тя обяви, че мечтае да стане капитан на яхта и ще изкара курсове за лиценз.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама