Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/12983824 www.bgdnes.bg

Обраха бившата на Мората

Карла скочи на футболните половинки

Въпреки младостта си Карла Барбeр се превърна в един от най-успешните и признати лекари по естетична медицина в Испания. Благодарение на това бившата половинка на Алваро Мората може да си позволи начин на живот, достъпен за много малко смъртни.

Факт, който непрекъснато я вкарва във фокуса на критиките. Преди няколко дни Карла стана жертва и на жесток обир на дома й. Това явно й дойде в повече и тя избухна в социалните мрежи.

Реклама

"Но хей, съпругите на футболистите правят снимки в частните си самолети, показвайки бижутата и чантите си, и нищо не се случва - написа Барбeр. - След това това момиче, което е тук, което работи за всяко евро, което печели, което помага на когото може в това, което тя може, и винаги се опитва да ви накара да се насладите на същите преживявания като нея, казва, че е оставила 20 евро като бакшиш, и тогава това, което прави, е да се фука."

Излиянието й само влоши още повече нещата за знойната мадама. Мнозина я скъсаха от критика за това, че напада футболните половинки. Някои не пропуснаха да й напомнят, че и тя беше една от тях преди време. Барбер беше гадже на нападателя на "Атлетико" (Мадрид) Алваро Мората за кратко преди няколко години.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама