Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/13001155 www.bgdnes.bg

Обяснение в любов за национал

Инструкторката по йога Вероника Иванова отпраши сама за Египет

Искрено и силно любовно послание получи националният вратар по футбол на България Даниел Наумов. Неговата половинка - инструкторката по йога Вероника Иванова, разкри чувствата си пред широката аудитория. Двамата са заедно от няколко години, а според някои наблюдателни фенове дори вече са се сгодили тайно.

"Обичам те за всичко, което си, за всичко, което си бил, и за всичко, което ще бъдеш! Все още се влюбвам в теб всеки ден", е откровението, което Вероника прави по адрес на Даниел. В същото време тя показа оригинален подарък, с който вратарят я е зарадвал наскоро. Наумов е събрал албум със снимки, който запечатва най-хубавите мигове на двойката.

Реклама

В момента Иванова показва сексапилното си тяло по плажовете на Червено море в Египет. Тя е заминала на екскурзията сама, без любимия си, който е ангажиран с мачовете на ЦСКА 1948 в Първа лига. Вероника е силно впечатлена и от пирамидите край Кайро.

"Египет е пълен с мечти, мистерии, спомени - пише българката. - "Древните египтяни вярвали, че след смъртта си ще им бъдат зададени два въпроса, а отговорите им ще определят дали могат да продължат пътуването си в задгробния живот. Първият въпрос бил: "Донесе ли радост?", а вторият: "Намери ли радост?", споделя още Вероника.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама