Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/13486312 www.bgdnes.bg

ЦСКА 1948 стяга шампионска селекция

Изоставаме в точките, но сме готови да грабнем шанса си, казва директорът на "червените" Добрин Гьонов

ЦСКА 1948 стяга шампионска селекция и е готов да атакува титлата още през този сезон, въпреки че за фаворити са сочени "Лудогорец" и ЦСКА-София.

Реклама

"Червените" направиха силни трансфери, които ясно демонстрират порасналите амбиции на клуба. "Към момента изоставаме в точките, но сме готови да грабнем шанса си, ако ни се отвори възможност да атакуваме първото място", коментира пред "България Днес" изпълнителният директор на ЦСКА-1948 Добрин Гьонов. - Доволни сме от трансферите, които направихме, и вярваме, че с привлечените футболисти ще бъдем по-силни след подновяването на шампионата."

ЦСКА 1948 вчера официално обяви привличането на централния защитник Райън Бидунга (25) от "Локомотив" (Пловдив). Френският бранител с конгоански произход позира за първите си снимки с червената фланелка и изрази амбиция за много победи с отбора.

Бидунга ще играе в редиците на ЦСКА 1948 заедно с бившите си съотборници от "Локо" - Бирсент Карагарен и Парвиз Умарбаев. Съставът на старши треньора Тодор Янчев ще пътува днес за турския курорт Белек, където "червените" ще проведат подготвителен лагер до 1 февруари. Планирани са и пет контролни срещи на турска земя, в които новите попълнения на състава ще могат да запишат и първите си минути с екипа на отбора.

Ръководството на ЦСКА 1948 работи по привличането и на сръбския атакуващ халф Игор Иванович (25), който в момента е без клуб.

За последно Иванович игра за "Шахтьор" (Солигорск), като в първенството на Беларус записа 72 мача и 16 попадения. Иванович е юноша на "Ягодина", а преди да премине в "Шахтьор", е носил екипа на "Напредак" (Крушевац).

Реклама
Реклама
Реклама