Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/13496615 www.bgdnes.bg

Тате търси мъж за Камила Джорджи

Бащата на тенисистката Камила Джорджи Ц Серхио, си е присвоил правото да потърси съпруг за дъщеря си, пише "Газета дело спорт" покрай разследването дали италианката е фалшифицирала сертификата си за ваксинация срещу COVID-19. В Италия се появиха съмнения за масово купуване на такива документи, без да са извършвани реални ваксинации, като властите проверяват и някои спортисти.

Разбира се, бащата на Камила е заподозрян, че е уредил измамата, тъй като той самият контролира живота на тенисистката във всеки аспект. Включително и това с кого да има връзка. Досега строгият татко не е одобрил нито един кандидат за зет и сам опитва да намери такъв.

Реклама

В момента г-ца Джорджи (30) се вижда с колегата си Сантяго Родригес Таверна, който е с цели седем години по-млад. Връзката бе разкрита през есента, когато влюбените тенисисти бяха сгащени да се целуват в Ню Йорк по време на Откритото първенство по тенис на САЩ.

Камила е от Аржентина, но бащата на татко й е от Перуджа и затова получава италианско гражданство. Серхио е бивш военен, като дори е ветеран от войната за Фолклендските острови срещу Англия в началото на 80-те години на ХХ век. Затова и Камила живее живот по войнишки от малка, пише още изданието. Строгият родител е и нейният треньор и винаги е неотлъчно до дъщеря си, като определя кога, какво и по колко ще тренира.

Заниманията на Камила включват подготовка като на боксьора Оскар де ла Оя и на футболистите в италианските отбори. Какво ще яде тенисистката също определя баща й, като й позволява да хапва любимите си талиатели със сьомга, когато пожелае.

Вниманието на Серхио се фокусира върху Камила особено след смъртта на по-голямата му дъщеря Антонела в Париж преди години. Тенисистката има и двама братя - Амадеус и Леандро.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама