Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/13566268 www.bgdnes.bg

"Нюрнберг" отряза сексбомба

Джеси Бъни била твърде еротична

"Нюрнберг" отряза подкрепа от модела на "ОнлъФенс" Джеси Бъни. Блондинката няма да успее да сбъдне една от големите си мечти и да стане спонсор на отбора, който е във втора германска дивизия.

Живеещата в Майорка сексбомба получила отказ от ръководството, тъй като е "твърде еротична". Причината е в пластичните корекции, на които се е подложила, въпреки че е само на 21 години. Шефовете се притеснявали особено от тези, свързани с гърдите и устните на Бъни. Ето защо въпреки факта, че е много горда от външния си вид, мацката няма да може да участва в проект, който бил твърде важен за нея. Джени предложила услугите си на женската секция на клуба:

Реклама

"Бих искала да подкрепя женския футболен отбор на "Нюрнберг" като спонсор с незабавен ефект", разкри Бъни пред "Билд".

Маркетинговият отдел на клуба отхвърли офертата, твърдейки, че тя нарушава насоките им.

"Като част от своите маркетингови насоки ФК "Нюрнберг" като клуб не влиза в никаква асоциация с категорията "еротика". Това е въпрос на принцип", обявиха от клуба.

Бъни е похарчила повече от 57 000 евро за различни операции, за да постигне външен вид, подобен на този на куклата Барби. През последните три години мацката се е подложила на три интервенции за корекция на гърдите и още толкова за промяна на вида на носа, задните части и устните.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама