Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/15109505 www.bgdnes.bg

$152 за потник на Везенков

Баскетболистът води гаджето в Ботевград

152 долара е първата оценка, която българският баскетболист Александър Везенков получи в новия си отбор "Сакраменто Кингс". В началото на седмицата от клуба пуснаха в продажба екипите на отбора за новия сезон, а потник с името на родния национал се търгува точно срещу толкова пари.

Макар да има точно два месеца до началото на предсезонните мачове в НБА, интересът към играч №1 в Евролигата е сериозен, а мнозина специалисти му предричат добро бъдеще.

На Везенков предстои доста работа, преди да стъпи на паркета в Щатите, най-вече физически тренировки, тъй като баскетболът отвъд Океана е по-силов.

Реклама

Преди да се захване сериозно с подготовката си, Везенков посрещна 28-ия си рожден ден в красива компания. Специално за празника от Атина в България долетя приятелката на новото попълнение на "Сакраменто Кингс" Никол Елефтериаду. 25-годишната гъркиня, която е ватерполистка, публикува кадри от Ботевград в социалните мрежи. Гаджето й се подготвя в родния си град до края на август преди дебюта си в НБА.

Любовта между Никол и Саша пламна в Пирея. Половинката на Везенков играе за отбора по водна топка на "Олимпиакос". Спечелила е осем национални титли, три европейски турнира и Купата на носителите на европейски купи през 2015 г.

С гръцкия национален отбор Елефтериаду е сребърна медалистка от европейското първенство през 2018 г.

Четете още

Везенков се вози в ОГРОМЕН ДЖИП

Везенков се вози в ОГРОМЕН ДЖИП

Везенков стъпи в НБА без гаджето

Везенков стъпи в НБА без гаджето

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама