Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/16714387 www.bgdnes.bg

Наследниците на шампионите: ето кои бебета се родиха през 2023 година

 

Немалко бебета проплакаха в българския спорт през 2023 година. По традиция част от звездите скриха наследниците си. Все пак се появиха снимки на част от тях. Ето кои са най-известните бебета на спортистите ни, които се появиха през последните 12 месеца.

Спартак за Кубрат

2023 година донесе огромна радост на Кубрат Пулев. Боксьорът стана баща на момченце. Бебето се роди на 2 февруари в болница "Шейново".

Реклама

Кобрата кръсти своя наследник Спартак. Така момченцето ще носи името на един от най-великите гладиатори в Римската империя. Това е тракиецът Спартак, за когото има сведения, че е роден по нашите земи, по-точно около Сандански.

Спартак е второ дете за Пулев. Преди него той стана баща на на дъщеричка, която кръсти Христина. За нейната поява Кобрата съобщи дни преди края на на миналата година. 

Адриана радва Камбуров

Голмайстор номер едно на Първа лига за всички времена Мартин Камбуров стана баща за втори път. Малката Адриана проплака на 13 март сутринта. Тя се роди с перфектните мерки 3,200 кг и 49 см.

Камбуров и половинката му Гергана не бяха планували втори наследник толкова скоро след появата на Мартин-младши. Той се роди през декември 2020 г., но новината ги изненадала приятно. А майката е щастлива, че втората детска стая е изцяло в розово и бяло. 

Тасева гушка Ники

Реклама

Златното момиче Катрин Тасева стана майка за първи път на 9 юни. Малкият се роди в Пловдив. Бебето дойде с тегло от 3870 грама и ръст 54 сантиметра.

Катрин и половинката й Станислав Сивков решиха да съхранят стволовите клетки на малкия Николай.

"Това е безценен шанс да си подарим спокойствие за здравето на детето ни, а България е най-добрият избор за съхранение заради липсата на дълъг транспорт", коментираха младите родители. 

Пак момче за Салпаров

Един от най-добрите български волейболисти в последните години Теодор Салпаров е орисан да бъде мъжки татко. Половинката му - актрисата Ралица Паскалева, го дари с трети син.

Второто момче на звездната двойка се появи на бял свят на 6 октомври. Ралица и Теодор имат още един син - 5-годишния Максим. Името на по-малкото му братче все още не е обявено публично.

За бившия волейболен национал това е трето момче. Той има син и от бившата си съпруга Бойка Делиева. Георги е на 15 години. Той тренира волейбол в "Левски". 

Василева със син

Бившият капитан на женския ни национален отбор по волейбол Елица Василева стана майка за първи път. Тя дари съпруга си Александър Атанасиевич със син на 22 ноември.

Двамата волейболисти решиха да го кръстят Тео. Малкият се появи година и половина след сватбата на Елица със звездата на Сърбия. Двамата се ожениха през миналата година на стилна церемония в Белград.

Бременността на Василева я остави без отбор, след като за последно игра за "Динамо" (Москва). Елица все още не е съобщила дали смята да поднови кариерата си, след като Тео поотрасне. 

Четете още

РЕЛАКС! Братя Пулеви разпускат на плажа в Маями

РЕЛАКС! Братя Пулеви разпускат на плажа в Маями

Златното момиче Катрин Тасева роди и показа ФЕНОМЕНАЛНО тяло

Златното момиче Катрин Тасева роди и показа ФЕНОМЕНАЛНО тяло

Реклама
Реклама
Реклама