Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/16824704 www.bgdnes.bg

Щерка хубавица носи кадем на Ракетата, другата му дъщеря го мрази

Голямата дъщеря на снукър звездата е в конфликт с него, не му дава да види внучката

В красива млада госпожица се е превърнала малката дъщеря на снукър легендата Рони О'Съливан. Лили, която през февруари ще навърши пълнолетие, събра погледите в популярната зала "Александра Палас" в Лондон. В неделя вечер тя донесе късмет на татко си, който спечели финала на турнира "Мастърс" и завоюва поредния си трофей в своята славна кариера. На финала Ракетата удари с 10:7 Али Картър-Капитана.

Реклама

Лили и две години по-малкият й брат, носещ името на татко си Роналд, сами вдигнаха купата край снукър масата. Причината е, че Рони има проблеми с лакътя и докторите са му забранили да вдига тежки предмети. Малката щерка на звездата направо е одрала кожата на баща си, коментират английските таблоиди.

Рони О'Съливан има три деца - две дъщери и син. Той обаче е във влошени отношения с най-голямото си дете Тейлър-Ан Магнус, припомня вестник "Сън". 27-годишната му дъщеря признава, че баща й не е част от живота й и тя не би го искала около петгодишното си момиченце Зара.

"Той може да е световен шампион за някои, но не е подходящ да бъде наричан татко, да не говорим за дядо. Не бих искала такъв човек около мен и детето ми. Бях на 17 или 18, когато го видях за последен път и му простих в себе си, въпреки че това не извинява направеното от него", категорична е Тейлър-Ан. Съливан зарязва първата си съпруга Сали Магнус. Той също така дълго време се бори със зависимостта си към наркотици и алкохол, както и с психически проблеми. Самият Рони има трудно детство. Баща му Роналд е осъден на доживотен затвор за убийство, докато майка му Мария лежи в панделата за укриване на данъци. През това време Рони сам се грижи за себе си и за малката си сестра Даниел. Впоследствие татко му е пуснат предсрочно. 

О'Съливан е щастлив с втората си жена Джо Лангли, която му роди още две деца Лили (2006 г.) и Рони-младши (2007 г.). Сега Ракетата продължава да чупи рекорди, като вече е и най-младият (17 г.), и най-старият (48) играч, печелил "Мастърс" в снукъра, като вече има 8 титли от тази надпревара.

Четете още

Щерка на Ракетата сърдита

Щерка на Ракетата сърдита

Ракетата с рекорд

Ракетата с рекорд

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама