Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1780158 www.bgdnes.bg

Гаджето на Ашли Коул го държала 5 месеца на сухо

Звездата на "Челси" Ашли Коул е ухажвал цели пет месеца новото си гадже Анна Кели преди да прави секс с нея.
Това твърди бисексуалната красавица в октровено интервю за таблоида "Сън".
"Започнахме да си чатим в интернет през септември", разказва Кели. - На шега взех да го наричам господин Надувка, въпреки, че Ашли всъщност е доста срамежлив. С него се говори лесно, защото е много забавен".
Анна Кели не се притеснява да покаже интимните съобщения, които двамата си пишат. В чата Коул се показва като чувствителен мъж, който много обича децата. Кели му споделила, че е майка на четиригодишния Мадокс, който има затруднения в развитието. Футболистът проявил разбиране към проблема.
Новото гадже на Коул се е снимала гола за мъжки списания и има славата на нимфоманка. Самата тя отрича това.
"Не знам откъде се появиха слуховете, че съм пристрастена към секса. Това изобщо не е вярно", казва Кели. - С Ашли правихме любов в лондонски хотел за първи път съвсем скоро. Той беше много нежен. Чувствах се желана и красива. Накара ме да усетя подкрепата му. На сутринта, когато всяка една жена изглежда ужасно, той ме целуна и отново правихме секс. Отлично съм запомната с миналото му на сваляч и плейбой. Сега той е различен. Ще му дам шанс да докаже, че се е променил. Всеки има своето минало, но не е необходимо непрекъснато да се гледа назад. Вярвам, че мога до го укротя."
Задачата на Кели изглежда доста амбициозна. Вестник "Сън" е наредил цял отбор от предишни любовници на защитника. В списъка на Ашли белестят модели и манекенки като Кейли Колинс, Джема Хенли, бившата му съпруга Черил Коул, Брук Хейли и още доста знайни и незнайни хубавици.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама