Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1818962 www.bgdnes.bg

Тамара Екълстоун осъди гаджето си

Дъщерята на шефа на Формула 1 Бърни Екълстоун - Тамара, осъди бившето си гадже. Дерек Роуз ще лежи в затвора 4 години. Причината е, че опитвал да изнудва красавицата да му плати над 200 000 паунда.

Самата Тамара обяви, че не би дала на това "отвратително човешко същество" и една стотинка. 28-годишната г-ца Екълстоун описва Дерек Роуз като "болен" побойник. Той се върна в живота й десет години след края на връзката в опит да я изнуди. Дерек е нейното първо сериозно гадже, когато тя е едва 17-годишна.

Реклама

Дерек пратил имейл на Тамара, с който иска 200 000 паунда. В противен случай щял да продаде историята им на жълтата преса. Това станало след участието на богатата наследница в телевизионно риалити шоу.

Пред съда Тамара обяви, че има ужасяващи спомени от връзката си с Дерек.
"Въпросът не е колко пари е поискал - заяви брюнетката. - Той би могъл да поиска и 5 паунда или пакетче чипс. Никога не бих му платила. Не се поддавам на шантаж. Мисля, че той е грубиян. Едно отвратително човешко същество."
Интересното е, че Дерек вече веднъж продаде историята им на жълтата преса. Това стана малко след като двамата се разделиха.

"Тогава се почувствах отвратена - сподели Тамара. - Той причини много стрес и тревоги на семейството ми. След като излезе тази история, си мислех, че вече съм оставена на спокойствие от него и че никога повече няма да видя този човек."

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама