Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1852571 www.bgdnes.bg

Бербо се самозадоволява

Димитър Бербатов винаги иска да е максимално задоволен. Нападателят вкарва голове всеки ден не само на терена, но и на "Плейстейшън". Звездата на "Фулъм" пусна във Фейсбук интересна снимка с джойстик в ръка. След като си осигури един ден почивка бонус заради гола си срещу "Фулъм", Митко реши да го прекара пред телевизора. Снимката събра повече от 12 000 харесвания от феновете на българина. 
Бербо, естествено, играе със себе си и избира "Фулъм" в играта "ФИФА 13", по която са луди голяма част от футболистите в света. Най-големият кеф за Бербатов е, когато вкара гол със самия себе си. В играта Митко, естествено, има най-добри показатели от всички играчи на "Фулъм". Общата оценка на качествата на Бербо е 82 от максимални 100.   
 "Правя същото на Playstation, което направих на мача.:)))haha", написа Бербо под фотографията, която публикува. Нападателят очевидно е в добро настроение, след като успя да се разпише в трети пореден кръг във Висшата лига и вече има 11 гола в шампионата от началото на сезона. 
Заради попадението му във вратата на "Тотнъм" английският таблоид "Сън" постави българина в идеалния отбор на кръга. Изданието акцентира върху факта, че Митко е получил топло посрещане от трибуните на "Уайт Харт Лейн".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама