Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/18853237 www.bgdnes.bg

Завръщането на Майк Тайсън под въпрос

Железния минава медицински преглед в последния момент

Така очакваното завръщане на Майк Тайсън на ринга може да бъде отменено в последния момент. Дали ще има сблъсък с Джейк Пол, ще се реши от медицински преглед, който трябва да се проведе в навечерието на двубоя. Двамата ще се бият на 15 ноември в събитие, излъчвано от Нетфликс.

58-годишният Тайсън трябваше да се изправи срещу Пол през юли, но получи обостряне на язва, което му попречи да тренира. Бившият шампион в тежка категория се разболя по време на полет по-рано тази година и се бори със здравословни проблеми, включително ишиас, пише jungle.bg.

Реклама

Така че ден преди да се бие с Пол, Железния ще премине медицински тестове, за да се определи дали е достатъчно здрав, за да излезе на ринга, съобщава World Boxing News . Това означава, че има вероятност двубоят да бъде отменен, тъй като тексаските лицензионни регулатори може да обявят боя за опасен. Като алтернатива битката може да бъде понижена до демонстративно състезание, за да се намали рискът боксьорите да понесат тежки щети.

Пол обяви, че няма резервен противник, ако Тайсън бъде принуден да се оттегли от битката им за втори път.

"Не се притеснявам. Той се справя страхотно, суперздрав e зад кулисите и се чувства страхотно, така че това е, върху което сме фокусирани. В момента няма резервен опонент", каза Пол пред TMZ.

Четете още

Майк Тайсън се изправя срещу машина за пари

Майк Тайсън се изправя срещу машина за пари

Тайсън спрял марихуаната преди мача с Джейк Пол

Тайсън спрял марихуаната преди мача с Джейк Пол

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама