Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1886459 www.bgdnes.bg

Фалкао изневерява на бременна

Нападателят на "Атлетико" (Мадрид) се оказа играч не само на терена, но и в личния живот. Той изневерява на бременната си съпруга Лорелей Тарон.
Наскоро колумбиецът призна, че той и жена му очакват дете. Лорелей е бременна в началото на петия месец. Хората се изненадаха от начина, по който Фалкао отпразнува гола си за Колумбия срещу Боливия през миналата седмица – със засмукване на палеца на ръката си. Това го накара да обясни след мача, че не се е сдържал от радост за очаквания свой наследник.
Междувременно, докато в родината му всички споделиха радостната новина, друга клюка подпали таблоидите в Испания. Според някои издания Фалкао е оплел в мрежите си нова любовница. Той имал вземане-даване с манекенка, докато бременната му съпруга е в родината си Аржентина.
Новото гадже на дългокосия футболист е колумбийският модел Лина Посада. Любопитното е, че двамата се познават покрай екслюбовницата на Фалкао Наталия Велес. Лина нашумя доста покрай рекламите на бански костюми и бельо, в които се снима.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама