Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1889541 www.bgdnes.bg

Съотборник на Стилиян заряза жена и деца

Ирландският вратар Шей Гивън заряза жена си Джейн и двете си деца заради любовница. Съотборникът на Стилиян Петров в "Астън Вила" реши да направи решаващата стъпка в живота си след близо 13 години брак. Новата тръпка на Гивън се казва Беки Гибсън и, естествено, се изявява като модел. Красавицата работи и като промоутърка из нощни клубове, а доскоро ходеше с друг футболист - Ники Хънт от "Атрингтън".


"Шей и Беки се виждат от известно време, а напоследък са неразделни - разказа приятел на вратаря. - Тя е великолепна, изглежда страхотно и разбирам защо той се вижда с нея. Те се познават от доста време, но наскоро Гивън се раздели с жена си и реши да заживее с Беки."
Вратарят вече е напуснал огромното си имение за 2 млн. паунда в Уимслоу, където живееше със съпругата си и двете си деца. Сега Гивън живее в малък апартамент с Беки. Раздялата на Шей и Джейн се прие с огромна изненада в Англия. Двамата бяха двойка за пример и дори създадоха благотворителна организация. Гивън и Джейн бяха заедно от 1999 г., по времето, когато вратарят пазеше за "Нюкясъл".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама