Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/18911803 www.bgdnes.bg

Григор победи Новак в невиждано шоу, залата пее "Луда по тебе"

Григор Димитров победи Новак Джокович в невиждано в България шоу. Българинът надделя с 6:4, 2:6, 10:6. Това взриви препълнената зала в София. 

След мача се оказа, че българинът ще плати сметката на вечерята.

"Диджей, събуди се! Два часа съм на корта веднъж не пусна "Луда по тебе"! Поне 20 секунди! Нямаш я?! Три дни се готвя да я пея! Хайде, всички заедно!", призова Ноле.

Реклама

След подаден от него тон залата запя хита на Камелия. 

"Изпълнен съм с щастие. Искам да ви благодаря. Винаги се вълнувам, когато играя пред вас и винаги ми е все едно като за първи път. Благодаря ви! И двамата сме на възраст в момента. В едно много добро състояние сме и двамата. Имаме толкова много да бъдем благодарни на толкова много неща. Изключително съм благодарен на Новак - без него това нямаше да стане”, заяви българинът.

Григор Димитров и Новак Джокович излязоха на корта в "Арена 8888 София" след уникално 3D откриване. На игрището се проектираха различните спортове, докато се стигне до тениса. 

След представянето на двамата тенисисти те изчакаха известно време преди да излязат. С това  изпитаха публиката колко силно може да ги аплодираха.

 

Григор излезе на корта с екип в чест на България. Особено впечатление направи сака му. 

Край корта място е заел треньорът на "Левски" Станислав Генчев, който бе в близост до близките на Григор. На трибуните са още кметът на София Васил Терзиев, Мануела и Катерина Малееви, Любо Ганев, Мика Стоичкова, Деница Сачева и др.

Впечатление направи и една от малкото обществени появи на Димитър Бербатов с половинката му Елена. Двамата са заели места на първия ред в ложите.

 

Реклама

Григор и Ноле си размениха по един пробив до 4:3 в първия сет. Сърбинът показа артистизма си с танц и  няколко закачки на корта. При 0:30 в осмия гейм Джокович повика дете от публиката да го замени на сервис. Малкият първо не успя да вкара топката и падна, но след преместване напред от Новак и малко помощ успя. Последва дълго разиграване, спечелено от момченцето.  

След нов пробив при 5:4 в своя полза Григор спечели първия сет. 

В началото на първия сет първо Ноле, а след това и Димитров направиха лек стриптийз за кеф на фенките. Джокович се вложи доста повече в събличането и танца. Фенка пък му се обяви в любов с "Ноле, волим те". Сърбинът й прати поздрав от корта. 

Гришо пък получи предложение за брак. 

"Гришо, ожени се за мен", извика фенка. Това разсмя нашия теннисист.

При следващата точка Ноле загуби и със спринт се отправи към съблекалните. Все пак сърбинът взе втория сет с 6:2. Победителят се рашава с шампионски тайбрек до 10 точки.

Четете още

Дани Валверду с Гришо в София

Дани Валверду с Гришо в София

Ноле: Който победи, плаща

Ноле: Който победи, плаща

Реклама
Реклама
Реклама