Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1898006 www.bgdnes.bg

Спортно гадже с гърди №1

Моделката Кейт Ъптън, която е гадже на бейзболиса на "Детройт Тайгърс" Джъстин Верландер, бе избрана за звездата с най-красиви гърди в света. Това стана в анкета сред читателите на английския таблоид "Сън".
Ъптън размаза конкуренцията на други 29 пищни красавици, сред които личаха още няколко мацки, свързани със спорта. Втора остана половинката на ръгбиста Дани Киприани -  Кели Брук. След нея се наредиха Кейти Пери, София Вергара, която е най-запалената фенка на футболиста Радамел Фалкао, и Бионсе.
Кейт спечели над 25% от гласовете. Анкетата бе по случай националния ден на деколтето в Обединеното Кралство. Русокосата красавица натрупа сериозна популярност още през 2011 г. В началото на 2012 година се снима за първи път за корицата на "Спорт Илюстрейтид". Американката, която през юни ще стане на 21 години, вече има и роля в киното.
През последните месеци личният живот на Кейт стана обект на всякакви слухове, преди да се разбере, че излиза с Верландер. Ъптън има и доста критици, които смятат, че красивата блондинка не заслужава такова внимание.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама