Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1898395 www.bgdnes.bg

Манолев сърдит на "Фулъм"

Проблемите на българския национал Станислав Манолев във "Фулъм" продължават с пълна сила. Десният защитник е тотално отсвирен от своя мениджър Мартин Йол и не получава никакъв шанс за изява в отбора. Славчо дойде като преотстъпен през зимата, но оттогава досега записа само един мач, при 0:0 с "Норич". Дори тогава обаче българинът бе извикан в групата на пожар след контузия на титуляря Саша Ритер. Вече два месеца обаче Манолев дори не попада в групата на своя тим, въпреки че за националния ни отбор се представя блестящо.
Медиите в Холандия вече обявиха, че футболистът със сигурност ще се завърне през лятото в клуба, който държи правата му - ПСВ (Айндховен). В договора на Манолев с "Фулъм" има опция, че той може да бъде откупен за постоянно, но това едва ли ще се случи. В същото време контрактът на нашия с ПСВ е до лятото на 2014 година.
Според вътрешни информации от клуба Станислав се е разсърдил на мениджъра Мартин Йол за тоталното му игнориране. Дори и думите на неговия съотборник Димитър Бербатов, който лобира за Манолев, не били достатъчни да омилостивят холандския наставник на "котиджърс". По всяка вероятност бившият играч на "Литекс" няма да играе и в днешното гостуване на "Нюкясъл" от 17 часа българско време.
Същевременно ръководството на ПСВ пък е здраво критикувано от холандските медии, че с лека ръка преотстъпи Манолев в Англия. "Опитваме се да вкараме в ред финансовата си ситуация, не сме спирали да го правим. Желаните от треньора Дик Адвокаат футболисти бяха непосилни за нас финансово. Един бранител повече не ни гарантира титла", коментира нападките техническият мениджър на ПСВ Марсел Брандс.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама