Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1900571 www.bgdnes.bg

Рефер развали още един мач - ЦСКА бие във Враца с 4:3, домакините бесни

ЦСКА изстрада победа с 4:3 във Враца в мач, в който реферът свири 3 дузпи и показа 2 червени картона.

Софиянци на три пъти повеждаха в резултата чрез Марсиньо и на два пъти Платини, но врачани успяваха да изравнят чрез Атанасов, Альошев и Илиев. Крайното 4:3 за ЦСКА оформи бразилецът Лукас Саша в 74-та минута.

Реклама

Шоуто, сътворено от двата отбора, бе помрачено от рефера Александър Костадинов. Той подмина чист червен картон на Костадин Стоянов още в 13-та минута за игра с ръка в наказателното поле, след която последва дузпа за врачани. В края на мача пък изгони Мишел Платини, изритал с воле хвърлена по него бутилка с минарелна вода.

Дузпата за ЦСКА бе отсъдено също за игра с ръка. Това стана в 19 минута. Тогава Николай Маринов от домакините изби топката, влизаща в празната врата на врачани.
Решението на рефера вбеси треньора на Враца Антон Здравков, който успя да му взееме картоните и ги скъса, след което също бе изгонен.

Отборът на Враца получи втора дузпа в 73-та, когато Марсиньо игра с ръка в наказателното поле в безобидна ситуация.

Това бе един от най-тежките мачове в кариерата ми, каза след мача треньорът на ЦСКА Милен Радуканов.

От своя страна Антон Здравков заяви: „Не може в едната ситуация да показва дузпа и жълт картон, а после в същата да вдига червен. Така решава мача. Сигурен съм, че ЦСКА с 10 души на този стадион нямаше да стигне и до точка."

 

Реклама
Реклама
Реклама