Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/19138188 www.bgdnes.bg

Марина надъхва Чар за Кобрата

Сексапилна рускиня дава сили на боксьора Махмуд Чар. Марина надъхва любимия си за победа над Кубрат Пулев. Двамата ще спорят за регулярната титла на Световната боксова асоциация (WBA) в София на 7 декември в зала "Арена София".

А как се запознават Марина и Чар? Красивата рускиня идва в Дубай, за да прекара време със своя приятелка, която има нужда от подкрепа. Нейната майка обаче познава боксьора и го моли да придружава двете момичета, когато е удобно за него, за да може дъщеря й да е спокойна и да се чувства в безопасност.

Реклама

"Не чувствах абсолютно нищо, просто излизахме", призна Махмуд.

Седмица по-късно Марина си тръгва, прибира се в Швейцария, където живее. И тогава сърцето на неусетно влюбилия се мъж му подсказва - "нещо ти липсва".

"Обадих й се и казах да идва в Дубай. Тя ме помисли за луд. Но дойде. И започна нашата приказка. В живота на всеки мъж идва моментът, в който среща Нея - тази, която е всичко, което е търсил. И трябва или да я вземе, или да се откаже. Аз я взех", разказва Махмуд.

От този момент Марина е неотлъчно до него, а през април 2024-а го дарява със син - Кабир. 

"Не мисля, че Махмуд се промени коренно, когато Кабир се роди. Просто стана така, че каквото и да прави, той мисли как ние с малкия да сме добре. Ние правим същото за него", казва Марина в специално интервю за bTV. 

Според нея Кабир се радва повече на баща си, отколкото на нея. Ливанецът с немски паспорт не е съгласен с нейното мнение и затова иска и дъщеря.

"Той има голямо семейство и е нормално също да иска такова. Сега най-важното е да спечели мача с Кубрат Пулев, а после ще мислим в тази посока", откровена е рускинята.

Четете още

Кубрат Пулев се закани: Чар да внимава да не му се доповръща! Ливанецът отвръща: Ще ти изпия кръвта!

Кубрат Пулев се закани: Чар да внимава да не му се доповръща! Ливанецът отвръща: Ще ти изпия кръвта!

Кобрата: Не си стойте вкъщи! Ще вдигнем залата във въздуха

Кобрата: Не си стойте вкъщи! Ще вдигнем залата във въздуха

Реклама
Реклама
Реклама