Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1915143 www.bgdnes.bg

Топчо: Духът не е загубен

Един от помощниците на новия старши треньор Николай Митов - Елин Топузаков, вярва, че духът на "Левски" е жив и просто трябва да бъде демонстриран от играчите в следващите мачове на тима до края на шампионата.
"В отбора има биткаджии и не мисля, че духът на "Левски" е изгубен - заяви Топчо. - Просто трябва да покажем желание. Старши треньор е Николай Митов, аз съм само помощник, въпреки че границата с футболистите няма да е толкова голяма. Имаме идея за начина и подхода, който трябва да предприемем. На мен ми липсват децата, които тренирах."
Топузаков е сред любимците на Сектор "Б". Защитникът дълги години бе капитан на "Левски", като игра на 1/4-финал в турнира за Купата на УЕФА и в групите на Шампионската лига. От 10 месеца работеше в школата на клуба.
 "Надявам се с опита, който добих през годините в "Левски" да бъда полезен - каза сърцатият защитник от близкото минало. -Определено момчетата са малко стъписани. Аз им казах само две изречения в съблекалнята. Философията на "Левски" и публиката е да не се предаваме до край. Всеки прави тактически и технически грешки, но когато се вижда непримиримост, тези грешки се прощават.“

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама