Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1921260 www.bgdnes.bg

Платини в депресия

Звездата на ЦСКА Мишел Платини изпадна в обичайното си меланхолично състояние. Бразилецът отново е нещастен и сърдит на целия свят, въпреки че би трябвало да е недоволен единствено от себе си. В мача срещу "Етър" Мишел направи няколко уникални пропуска, а при смяната си отказа да поздрави треньора Милен Радуканов. От началото на сезона това е поредната изцепка на бразилеца. Платини първо наруши режима преди мач, после се псува с фенове, изкара си безумен червен картон и пропусна мача с "Лудогорец", а върхът бе в Сливен, когато  отказа да подаде ръка на треньора си. 
Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла се опита да защити бразилеца. 
"Нищо не е станало - заяви Майкъла пред "България Днес". - Какво толкова е направил? С треньора да се целуват ли при смяната? И вие сигурно не се целувате с началника си, когато се разделяте след работа. Просто си има характер, такива са всички звезди. Мишел е прекрасен професионалист. Това, че не е вкарал гол срещу "Етър", не значи че е играл слабо."  
След мача треньорът Радуканов даде още по-забавно и в същото време несериозно обяснение за ситуацията при смяната: "Платини не ме поздрави, тъй като бързаше да се изкъпе..." Естествено, любимецът на шефовете отново няма да бъде глобен за изцепката си.
Според запознати една от причините Мишел отново да е тъжен е присъствието на Емил Костадинов в ЦСКА. Двамата не могат да се понасят още от предишния престой на Коща на "Армията", когато екзекуторът на Дпетлите" обяви, че докато той е в ЦСКА, Платини няма да играе. Преди десетина дни Костадинов отново се изказа критично за бразилеца, който си изкара глупав червен картон срещу "Ботев" (Вр). Тогава Костадинов заяви, че ще каже "някои неща" на Платини.  

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама