Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1921306 www.bgdnes.bg

Георги Илиев: Искат да ни извадят от елита!

Капитанът на "Черно море" Георги Илиев съзря тенденция срещу варненския клуб след поредния мач, в който тимът му бе ощетен. "Моряците" стигнаха до 3:3 при гостуването си на "Черноморец", но при два от головете на противника останаха сериозни съмнения за засади. В лагера на "Черно море" са категорични, че някой има интерес отборът да изпадне.
"Аз отдавна го усещам това нещо. Още преди 2-3 кръга казах, че има явна тенденция срещу нас. 1-2 пъти да ни порежат може, случва се. Може да е плод на случайност или грешка. Но от 20 мача нас са ни ощетявали в половината. При всички случаи заслужавахме много повече точки от това, което имаме до момента", оплака се националът. "Черно море" в момента е непосредствено над чертата на изпадащите,  с 21 точки, само една повече от "Локомотив" (Сф).
"Кофти е това, което се случва, но няма напрежение в съблекалнята. Стремим се да не обръщаме внимание на теслите срещу нас. Не знам какво трябва да се направи вече. Дали изгонването на някои рефери е правилно? Има си съдийска комисия, тя да си преценява. Но тези точки, които сме загубили несправедливо, на нас никой няма да ни ги върне. Получава се така, че на практика съдиите може да ни извадят от "А" група накрая", опасява се Жоро Илиев.
Треньорът на "Черно море" Георги Иванов-Гонзо, който бе наказан за този двубой, също е разочарован от арбитрите. Той заговори за конспирация срещу отбора още след равенството 1:1 с "Левски" в края на март. Тогава "сините" вкараха след очевадна засада.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама