Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1921318 www.bgdnes.bg

Звезда на "Етър": Биехме ЦСКА с 1:0

Един от най-класните футболисти в чуждестранната селекция на "Етър" - Кай Рисхолт, е много разочарован от загубата с 0:4 от ЦСКА. Норвежкият централен защитник бе замесен в най-спорната ситуация в 25-ата секунда на мача, когато "виолетовите" останаха с човек по-малко. Рисхолт обяви пред "България Днес", че вратарят Филипович не е заслужавал червен картон.
"Беше трудно да играем цял мач с човек по-малко. Червеният картон трябваше да бъде жълт, тъй като аз също бях там. Можех да взема тази топка, но бях задължен да  разчитам на вратаря си, който връхлиташе със 100 км в час", обясни ситуацията Рисхолт. Той смята, че при равен брой футболисти "Етър" е можел дори да спечели.
"Ако не беше това изгонване, можехме да победим с 1:0 или да завършим 0:0 в най-лошия случай. Трудно ми е да кажа дали ЦСКА има шансове за шампионската титла с тази игра. Ние обаче сме оптимисти за оцеляването си. Само една победа ни връща в играта. Другите отбори също ще губят", смята норвежкият здравеняк.
"Няма смисъл да говоря вече за съдиите. Едно и също се повтаря. И ние, и вие видяхте какво стана. Как да продължаваме да се борим така?", бе лаконичният коментар на изпълнителния директор на "Етър" Радин Хаджиев.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама