Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1937491 www.bgdnes.bg

С надути устни за ЦСКА

Нова звезда се появи на стадион "Българска армия". Неизвестна дама втрещи публика и футболисти с резултата от корекцията на устните. Въпреки че беше покрита с качулка, атрактивната фенка не остана незабелязана и фотографите й направиха цяла фотосесия на стадиона. Момичето бая е прекалило с инжекциите хиалурон, с които е надула устните си, и, изглежда, си е поръчала неколкократно по-голяма доза от необходимото. Бившият капитан на ЦСКА Тодор Янчев седеше в непосредствена близост до момичето и с интерес разгледа хиалуроновите корекции. Някои от феновете дотолкова се впечатлиха, че в определени моменти забравяха да гледат мача. 

Дамата не е от постоянното присъствие на стадиона, няма гадже футболист и засега самоличността й остава неизвестна. В близост до нея седеше и друга атрактивна фенка - манекенката Вероника Стефанова, която рядко пропуска мач на "Армията". За нея няма две мнения и мнозина я определят за една от най-красивите футболни фенки.
Дали заради силикона по трибуните, или заради депресията, в която е изпаднал, нападателят на ЦСКА Мишел Платини вдигна температура. Нацупеният бразилец дори може да пропусне дербито с "Левски" в събота. При победата срещу "Славия" с 2:1 Платини беше най-слабият на терена и отново се разсърди при смяната си. Мишел не благоволи да догледа мача от пейката и със спринт се прибра в съблекалнята да страда.    

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама