Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1939355 www.bgdnes.bg

Любовницата на Гигс се развежда

Бившата любовница на Райън Гигс и съпруга на брат му Родри - Наташа, е в процес на развод. Двамата вече не живеят заедно. Те са подали документи за раздялата си.
Брюнетката и по-младият от братята Гигс се бяха разбрали да забравят изневярата й с легендата на "Манчестър Юнайтед". Те опитаха да заживеят отново заедно и да продължат напред, но явно това не може да се случи.
Двойката ще остане в приятелски отношения заради децата си, но бракът им се срина. Самата Наташа вече върна моминското си име Лост. Тя отказа да коментира раздялата.
Аферата й лъсна преди две години по време на разкритията за изневерите на Райън Гигс с манекенката Имоджен Томас. Оказа се, че бившата брокерка е поддържала 8-годишна връзка с брата на съпруга си Родри - също семейния футболист на "Юнайтед".
След последната си нощ с 37-годишния Райън Гигс Наташа заряза Родри и децата и замина с приятели за кипърския курорт Агия Напа. Часове след като кацнала на Острова на Афродита, тя се запознала с 21-годишния Леви Уайт, който се цанил за сезонен работник в местно заведение. "ИзХХХХх пет пиленца, откакто съм тук, включително и една известна. Вярвате ми или не, но спах със съпругата на брата на Райън Гигс", похвали се тогава той пред свои приятели.
Малко по-късно стана ясно, че през леглото на Наташа са минали още трима футболисти - Дуайт Йорк, Фил Бардсли и Дани Симпсън.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама